Τον ερχόμενο Αύγουστο η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, καρπό του έρωτά τους.

Το ζευγάρι τον περασμένο Φεβρουάριο είχε γιορτάσει με τρόπο μοναδικό την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου καθώς ο ηθοποιός είχε κάνει δημοσίως πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου τους στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν η Άννα Βίσση. Λίγο μετά ήρθαν τα ακόμα πιο ευχάριστα με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνη της Λένας Δροσάκη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί στον επερχόμενο γάμο του, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η Βένια Καραγιάννη θα είναι η κουμπάρα τους.

Σήμερα η εφημερίδα «Εστία» δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου τους ο οποίος πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Πάτρα.
«Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείς εις Αθήνας, του Αναστασίου και της Αθηνάς το γένος Ανεστοπούλου και η Ελένη Δροσάκη, κάτοικος Κολωνού, γεννηθείσα εις Πάτρας, του Χρήστου και της Γεωργίας το γένος Κουτσογιάννη, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Πάτρας» , αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες όσον αφορά την ημερομηνία ή την ακριβή τοποθεσία που θα λάβει χώρα το ευτυχές γεγονός.