Οι Άγριες Μέλισσες προσγειώθηκαν ξανά στο «Διαφάνι» πριν όμως υπεβλήθησαν όλοι οι συντελεστές σε τεστ για τον κορωνοϊό και όλοι βγήκαν αρνητικοί.

Έτσι το πρωί της Δευτέρας όλοι οι πρωταγωνιστές επέστρεψαν στα γυρίσματα και μάλιστα από την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 18 Μαΐου θα δούμε νέα επεισόδια.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί της Δευτέρας ο σκηνοθέτης από τις Άγριες Μέλισσες, Λευτέρης Χαρίτος, μίλησε στο Πρωινό του Ant1 και τόνισε: «Ξεκινούν τα γυρίσματα. Ο κ. Καραγιάννης έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Έχουμε μάσκες, πλεξιγκλάς, απολύμανση και έχουμε αλλάξει και λίγο τα σενάρια. Κάναμε όλοι οι συντελεστές τεστ το Σάββατο και είμαστε όλοι αρνητικοί. Θα κάνουμε κάβε βδομάδα τεστ. Για την ώρα έχουμε δώσει προτεραιότητα σε σκηνές που δεν έχουν φιλιά και αγκαλιές. Θέλουμε να κάνουμε μία ομαλή μετάβαση στο πώς θα ξεκινήσουμε. Είναι και ψυχολογικό το θέμα».

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι πρωταγωνιστές από τις Αγριες Μέλισσες ήταν πολύ χαρούμενοι για την επιστροφή τους κάτι που φάνηκε και από τις αναρτήσεις που έκαναν στο Instagram!

Το Διαφάνι απέκτησε ξανά ζωή...