Η Υβόννη Μπόσνιακ εν μέσω καραντίνας στο σπίτι λόγω κορωνοϊού αντιλήφθηκε πόσο αγαπάει την μαγειρική και «ξεδίπλωσε» όλο της το ταλέντο στην κουζίνα.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και σύζυγος του Αντώνη Ρέμου καθημερινά μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram συνταγές που έφτιαχνε με επιτυχία.

Με αφορμή λοιπόν τη μεγάλη αποδοχή που είχε η μαγειρική της, αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω. Έτσι, δημιούργησε το δικό της κανάλι στο Youtube, με όνομα «Yvonini’s Kitchen Stories», για να μοιράζεται από εκεί πια τις λαχταριστές συνταγές της.

Το πρωί της Τρίτης, η Υβόννη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την παραπάνω φωτογραφία που έβγαλε στην κουζίνα της, ανακοινώνοντας επίσημα πια στους followers της τα ευχάριστα νέα.

«Παιδιά, έχω νέα να σας πω!!!! Μόλις ανέβασα το πρώτο μου βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube. Μπείτε στο Yvonini’s Kitchen Stories, εκεί θα σας έχω κάθε εβδομάδα πολλές πολλές συνταγές με τα αγαπημένα μου φαγητά/γλυκά …. και επειδή είναι το πρώτο, σας έφτιαξα μια συνταγή από την Γερμανία, ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά που λέγεται φλαμκουχεν (μοιάζει πολύ με την πίτσα και γίνεται σε μόνο 20 λεπτάκια). Ανυπομονώ να το φτιάξετε και να μου πείτε εντυπώσεις…» , έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο με την συνταγή της:


Φλαμκουχεν (Flammkuchen) Η πιο γρήγορη, λεπτή και τραγανή "pizza" απο την Υβόννη