Είναι γνωστό ότι η Aφροδίτη Λιάντου, η κόρη της Εβελίνας Παπούλια έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μαμάς αλλά και του μπαμπά της.

Μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Αφροδίτης Λιάντου με τίτλο «Τhis love» κι ο πατέρας της Γιώργος Λιάντος, με αρκετή δόση χιούμορ, ζήτησε από τους φίλους του στο Facebook να το ακούσουν, κάνοντάς της την καλύτερη… διαφήμιση!

«Οπα, αφήστε το προηγούμενο ποστ μου και συγκεντρωθείτε εδώ, η κόρη έβγαλε το καινούργιο τραγούδι. Σας θέλω λαρτζ έτσι; Κοινοποιήσεις και τέτοια, εφόσον σας αρέσει βεβαίως βεβαίως! Αλλιώς πλοκ! Αν δεν σας αρέσει, πάλι πλοκ! Αν δεν κάνετε λάϊκ, ξανά πλοκ» έγραψε ο περήφανος μπαμπάς κάτω από το βίντεο της Aφροδίτης Λιάντου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Λιάντος είναι ο πρώην σύζυγος της Εβελίνας Παπούλια.

Το πρώην ζευγάρι όλα τα χρόνια που πέρασαν μετά από το διαζύγιό τους φρόντισαν να μεγαλώσουν την κόρη τους με αγάπη και ισορροπία. Οι σχέσεις τους ήταν πάντα όμορφες και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να μοιράζονται όλα όσα έπρεπε για το μεγάλωμα της Αφροδίτης Λιάντου.

Ο Γιώργος Λιάντος μάλιστα παντρεύτηκε το 2016 για δεύτερη φορά -αρχικά- με πολιτικό γάμο τη θεατρολόγο και ηθοποιό Δήμητρα Βαμβακάρη, που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και κουμπάρους τους Αιμίλιο Χειλάκη & Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Τον Ιούνιο του 2017, σε ένα όμορφο εκκλησάκι στις Μηλιές Πηλίου, έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο και βάφτισαν τη λίγων μηνών κόρη τους, με κουμπάρους τη Γιάννα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Μπούρα.

Στο γάμο, φυσικά, ήταν η Εβελίνα Παπούλια μαζί με την κόρη τους Αφροδίτη Λιάντου.