Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Πατρών – Τριπόλεως (111) στο ύψος των Τριπόταμων, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά δύο ΙΧ αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν ξαδέρφια.

Από το ένα ΙΧ ανασύρθηκε, νεκρός ο Αυγερινός Αντωνόπουλος, 30 ετών κάτοικος Τριποτάμων και δύο τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σοβαρά.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας σχηματίστηκε  δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη, χθες το  βράδυ, στο 93,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών Τριπόλεως, στα  Τριπόταμα Αχαΐας.

Πιο συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε  με αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας με συνεπιβάτη ακόμα έναν  άνδρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 30χρονος, ενώ  τραυματίστηκαν ελαφρά οι δυο άνδρες του δεύτερου οχήματος.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο  Τρίπολης.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας διενεργείται  προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης  του τροχαίου δυστυχήματος.