Υλικά για 6 μπολάκια

1 λίτρο γάλα χαμηλών λιπαρών και 1 φλιτζάνι
4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
4 κουταλιές της σούπας κακάο
3 βανίλιες σε σκόνη
7 φύλλα ζελατίνη
Σιρόπι καραμέλα για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα και διαλύουμε μέσα τη ζάχαρη, τις βανίλιες και το κακάο. Μόλις διαλυθούν ρίχνουμε ένα ένα τα φύλλα ζελατίνης ώστε και αυτά να διαλυθούν. Ανακατεύουμε καλά μέχρι το μίγμα μας να πάρει μία βράση και αφαιρούμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε σε μπολάκια και μόλις σταματήσουν να αχνίζουν τα βάζουμε κατευθείαν στο ψυγείο. Αφήνουμε να παγώσουν για 2-3 ώρες και όταν θελήσουμε να τα σερβίρουμε προσθέτουμε από πάνω 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι καραμέλας (του εμπορίου ή αν θέλετε σπιτικό).

Πηγή: neadiatrofis.gr