Ο Mick Jagger έδειξε στον Jimmy Fallon πώς να αξιοποιεί κάποιος στο έπακρο την καραντίνα με ένα ένα βίντεο παρωδία.

Ο τραγουδιστής των Rolling Stones εμφανίστηκε στο σόου του Jimmy Fallon για να υποστηρίξει τη διεθνή οργάνωση για τα παιδιά «Save the Children».

«Αυτή η πανδημία επηρεάζει όλους σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο διάσημος παρουσιαστής για να προλογίσει το βίντεο. «Παρακολουθήστε αυτό που είδα νωρίτερα σήμερα στο BBC» πρόσθεσε.

Ένα ψεύτικο βίντεο ειδήσεων άρχισε να προβάλλεται με τον Mick Jagger να παίζει κιθάρα ενώ, ο αφηγητής σχολιάζει: «Σε περιόδους διεθνούς κρίσης, κάθε άντρας, γυναίκα και παιδί πρέπει να συνεισφέρουν. Αλλά κοιτάξτε αυτόν τον τύπο: δεν νοιάζεται για τον κόσμο». Τότε ο ροκ σταρ καλείται να αφήσει την κιθάρα του και να κάνει «όλες τις αγγαρείες που αναβάλλει».

Ο τραγουδιστής των Rolling Stones κάνει μερικές επισκευές, κόβει λαχανικά, βγάζει πρόβατα για βοσκή, φροντίζει τον κήπο του, γυμνάζεται και διαβάζει την τοπική γαλλική εφημερίδα La Nouvelle République ενώ αγκαλιάζει μία γάτα.

«Ακόμη και η γάτα εντυπωσιάστηκε από την εξαιρετική δουλειά» σχολίασε ο αφηγητής.

Ο Jimmy Fallon όπως και πολλοί άλλοι οικοδεσπότες βραδινών σόου, παρουσιάζει τo The Tonight Show από το σπίτι του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.


Mick Jagger Shows Jimmy How to Quarantine