Αυλαία έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή που είχε δημιουργηθεί αποκλειστικά για την περίοδο της καραντίνας, το «Live tonight» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Χθες, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές δίνοντας βέβαια ραντεβού την επόμενη Τετάρτη με το «The 2Night Show».

«Κυρίες και κύριοι, αυτό ήτανε, Live tonight! Ξέρω ότι αυτήν την ώρα σας άρεσε πιο πολύ να βλέπετε ταινίες λόγω του κορονοϊού, ήσασταν πιο πολύ στα σίριαλ , σε πλατφόρμες, σε σειρές... Όμως εμείς είχαμε μια αποστολή να κρατάμε παρέα, συντροφιά το βράδυ σε όσους είχαν μπουχτίσει. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΑΝΤ1 και για τα αντανακλαστικά του και το ότι αντέδρασε γρήγορα στο να φτιαχτεί αυτή η εκπομπή. Εμείς τη βγάλαμε με πολύ αγάπη... Να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους συνεργάτες», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Ευχόμαστε να μην ξαναβρεθούμε ποτέ σε αυτή την κατάσταση να βγάλουμε εκπομπή τόσο γρήγορα και με αυτόν τον τρόπο. Έχουμε πάρα πολλες ιδέες για να δημιουργήσουμε ωραίες εκπομπές, ωραίες καταστάσεις. Ούτε ένα δευτερόλεπτο δεν σκέφτηκα το να βρεθώ εδώ μαζί σας για να περάσουμε καλά αυτές τις νύχτες», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο: