Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Θοδωρής Ρωμανίδης, ο οποίος αποκάλυψε πως του τηλεφώνησαν από τις Άγριες Μέλισσες, αλλά δεν πρόλαβε να πάει να συζητήσει, καθώς εκείνες τις μέρες άρχισαν τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Τι σχέδια κάνεις;

Επαγγελματικά θα συνεχίσουμε το έργο “Ψύλλοι στ’ αφτιά”, στο θέατρο “Μουσούρη” που ήταν εξαιρετικό και περάσαμε πολύ ωραία όλοι μαζί, ήμασταν κάθε μέρα γεμάτοι. Είναι από τις παραστάσεις που είμαι υπερήφανος που έπαιξα, είχε αλήθεια και τέλεια προσέγγιση του Πέτρου Φιλιππίδη στον Φεϊντό, μέχρι μουσική και χορό βάλαμε. Πέρασα μια ευλογημένη σεζόν, ήταν φοβερή χρονιά, ήταν από τις ευτυχισμένες μου στιγμές.

Στην τηλεόραση σε παρακολουθήσαμε λίγο τη σεζόν που πέρασε…

Έκανα φέτος κάποια “γκεστάκια”, που είχα αρκετά χρόνια να κάνω, ενώ κάποια στιγμή μου τηλεφώνησαν για το σίριαλ Άγριες Μέλισσες, χωρίς να μιλήσουμε για το τι και πώς. Θα πήγαινα από τα στούντιο να μιλήσουμε, όμως ήρθε ο κορονοϊός και σταματήσαμε. Δεν με ενδιαφέρει, ειλικρινά, αν έκανα ή δεν έκανα τηλεόραση, το βασικότερο θέμα μου αυτή τη στιγμή είναι τι γίνεται γενικά, καθώς και η τηλεόραση θα επανέλθει.