Βγήκαν τα ντουφέκια στην Δυτική Αχαΐα...  8 τραυματίες είναι ο απολογισμός αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε στα Σαγέικα.

Το απόγευμα της Τετάρτης σύμφωνα με πληροφορίες ένα άτομο πυροβολούσε με κυνηγετική καραμπίνα πιθανόν ύστερα από διαπληκτισμό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον έξι ατόμων, ένα εκ των οποίων σοβαρά στο μάτι.

Άμεσα οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, ενώ κάποιοι μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Ένας από αυτούς εξαολουθεί να νοσηλεύεται καθώς τραυματίστηκε σοβαρά ενώ οι υπόλοιποι πήραν εξιτήριο.

Πρόκειται για έναν 21χρονο, 42χρονο, 43χρονη, 25χρονη, 20χρονη, 17 χρονος και δύο ακόμη πιο ελαφρά οι οποίοι δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν. 

Το περιστατικό συνέβη σε καταυλισμό Ρομά και φέρεται να υπήρξε αντιπαράθεση για ρευματοκλοπή.

Κατά την διάρκεια των ερευνών που έκανε η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τριών ατόμων κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών. Οι συλληφθέντες είναι παππούς, γιος και εγγονός.

Πάντως η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, προκειμένου να εντοπίσει το κυνηγετικό όπλο, καθώς και όσους άλλους πιθανόν να εμπλέκονται στο αιματηρό επεισόδιο.