Η πανδημία του κορονοϊού έχει αναγκάσει τα μοντέλα να εμπλακούν περισσότερο στις φωτογραφήσεις. Καθώς τα περιοδικά χρησιμοποιούν πλέον φωτογραφίες μόνο από τα σπίτια των μοντέλων και των ηθοποιών, η Ναόμι Κάμπελ πήρε το βάπτισμα του πυρός ως φωτογράφος. Το μοντέλο τράβηξε μόνη της το υλικό που χρησιμοποιήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Essence.

Πρωταγωνίστρια ήταν η ίδια και η "μαύρη γαζέλα" που θα γιορτάσει τα 50α γενέθλιά της αυτόν τον μήνα εντυπωσίασε ακόμη μια φορά.

"Ήταν τιμή και μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα να κάνω το styling και να γίνω φωτογράφος του δικού μου πρωτοσέλιδου. Μόνο με το κινητό μου" έγραψε η Κάμπελ στον λογαριασμό της στο Instagram.

“Αν και ήταν μια θλιβερή υπενθύμιση ότι όλοι οι άνθρωποι των μίντια και των παραγωγών δεν μπορούν να δουλέψουν λόγω του κορονοϊού, με γέμισε και ελπίδα και κουράγιο το ότι έμαθα ότι οι άνθρωποι είμαστε ανθεκτικοί. Με ρίζες στη μάθηση και την δημιουργικότητα μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά και να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας. Θα βγούμε από αυτό πιο δυνατοί από ποτέ" τόνισε.

Η Κάμπελ επέλεξε ένα vintage φόρεμα του Οίκου Chloé από την ντουλάπα της, επέλεξε τα αξεσουάρ αλλά και το κόνσεπτ της φωτογράφησης.