Τη Βάνα Μπάρμπα φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” το βράδυ της Τρίτης. Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε και τους λόγους που τοποθετήθηκε εναντίον του συναδέλφου της και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, όπως αναφέρει το zappit.

«Νομίζω ότι είναι άδικο όταν ένας άνθρωπος έχει μια καλή δουλειά, μια δουλειά από την οποία περιμένουμε έναν άνθρωπο που είναι μέσα στην τέχνη να προασπίσει τα δικαιώματά μας, να τρέξει για εμάς… Δεν μπορεί να δίνει το παράδειγμα και να παίρνει και μια δεύτερη θέση. Δεν είπα ότι είναι ενάντια στο Νόμο, είπα ότι είναι θέμα ηθικής προσωπικής του καθενός. Δεν γίνεται να παίρνεις έναν πολύ καλό μισθό και να πηγαίνεις να παίρνεις τη θέση ενός ανθρώπου που το έχει ανάγκη, εγώ αυτό είπα. Και νομίζω ότι αρκετοί άνθρωποι συμφωνούν μαζί μου από την άποψη ότι είναι άδικο, πώς να το κάνουμε;

Σαν Ελληνίδα πολίτης προσδοκώ πιο πολλά από έναν άνθρωπο που είναι από το σινάφι μας, μπαίνει στην Ευρωβουλή, θα ήθελα να κάνει πιο πολλά για εμάς. Και με εκνευρίζει κιόλας να βλέπω να πηγαίνουν σε εκπομπές και να κάνουν την κριτική επιτροπή, όταν η δουλειά σου είναι να κοιτάξεις να βοηθήσεις μουσικούς που δεν πληρώνονται, ηθοποιοί που είναι άνεργοι, άλλοι που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους, δηλαδή έλεος», είπε η Βάνα Μπάρμπα.