Μόνο ως take away λειτουργούσε η καφετέρια που διατηρεί ένας 47χρονος σε περιοχή του δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο, αλλά οι «μυημένοι» πελάτες μπορούσαν να παραλάβουν εκτός από τον καφέ τους και ποσότητες... ακατέργαστης κάνναβης τις οποίες έκρυβε στο εσωτερικό του μαγαζιού ο ιδιοκτήτης!

Οι παράπλευρες ασχολίες του 47χρονου αποκαλύφθηκαν από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Φαιστού και το πρωί του Σαββάτου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην καφετέρια. Μέσα στην κατά τα άλλα νομιμοφανή επιχείρηση, βρήκαν μία συσκευασία που περιείχε 364,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και πέρασαν χειροπέδες στον ιδιοκτήτη, που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, όπως αναφέρει το protothema.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στο Ηράκλειο

Όχι μόνο δεν διέθεταν βεβαίωση για κατ' εξαίρεση κυκλοφορία, δύο άνδρες οι οποίοι υποβλήθηκαν σε τυπικό έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους σταμάτησαν σε έναν δρόμο του Ηρακλείου, αλλά είχαν πάνω τους ναρκωτικά χάπια, ενώ και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ήταν κλεμμένο!

Οι αστυνομικοί έκοψαν αρχικά το προβλεπόμενο πρόστιμο των 150 ευρώ, όμως όταν έκαναν έρευνα στο όχημα διαπίστωσαν πως ήταν κλεμμένο, ενώ στο εσωτερικό του βρήκαν 88 ναρκωτικά χάπια και ένα μαχαίρι. Έτσι, συνέλαβαν τους δράστες οι οποίοι προσήχθησαν στην Δίωξη Ναρκωτικών που διενεργεί προανάκριση πριν τους οδηγήσει στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για κλοπή, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.