Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και η αρραβωνιαστικιά του Κάρι Σίμοντς ονόμασαν το νεογέννητο γιο τους, Γουίλφρεντ Λόρι Νίκολας.

Το όνομα ανακοινώθηκε σήμερα από το Σίμοντς στο Instagram δίπλα σε μία φωτογραφία του βρέφους, το οποίο γεννήθηκε την Τετάρτη.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου τους που δημοσιεύουν ο Μπόρις Τζόνσον και η μνηστή του Κάρι Σίμοντς. Σύμφωνα με τη Sun, ο Μπόρις Τζόνσον και η Σίμοντς έδωσαν το μεσαίο όνομα Νίκολας στον γιο τους προκειμένου να τιμήσουν τους γιατρούς που έσωσαν που φρόντισαν τον πρωθυπουργό της Βρετανίας στη μάχη του ενάντια στον κορωνοϊό.

Περισσότερες πληροφορίες για το πως επελέγη το όνομα έδωσε στο Instagram η Κάρι Σίμοντς, στο σχόλιο στη φωτογραφία με τον γιο της ο οποίος έχει κατάξανθα μαλλιά όπως ο πατέρας του. Σύμφωνα με την Σίμοντς, το Γουίλφρεντ είναι από τον παππού του Μπόρις Τζόνσον, το Λόρι από τον δικό της παππού και το Νίκολας από τους γιατρούς Νικ Πράις και Νικ Χαρτ «που έσωσαν τον Μπόρις τον περασμένο μήνα».

Η 32χρονη Κάρι Σίμοντς, έφερε στον κόσμο τον γιο της νωρίς το πρωί της Τετάρτης, 16 μόλις μέρες αφού ο Μπόρις Τζόνσον έδωσε μάχη ενάντια στον κορωνοϊό νοσηλευόμενος στην Εντατική. Και η ίδια μάλιστα πολέμησε τον φονικό ιό.

Σύμφωνα με τη Sun, πιστεύεται ότι ο Μπόρις Τζόνσον ήταν παρών στη γέννηση του γιου του η οποία ήρθε μερικές εβδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο.