Την αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, έχουν ξεκινήσει στην Ισπανία μετά και το «πράσινο φως» που δόθηκε από την κυβέρνηση στις επαγγελματικές ομάδες να ξεκινήσουν ατομικές προπονήσεις την επόμενη Δευτέρα.

Έτσι και η Ρεάλ ετοιμάζεται να επιστρέψει στο προπονητικό της κέντρο, ώστε να προετοιμαστεί για την επανέναρξη της La Liga, ακόμα και με ατομικές προπονήσεις.

Σύμφωνα με την «Marca», οι Μαδριλένοι θα αρχίσουν και πάλι τη δουλειά αλλά με προϋποθέσεις. Οι κοινόχρηστοι χώροι δεν θα χρησιμοποιούνται ενώ θα υπάρχουν και οι κατάλληλες αποστάσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Ολοι οι παίκτες της Ρεάλ θα συνεχίσουν τις ατομικές προπονήσεις τους στο σπίτι, μέχρι τις 11 Μαΐου, όπου έχει οριστεί η επιστροφή τους στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

Οι ποδοσφαιριστές της La Liga, θα μπορούν να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδα. Ωστόσο οι παίκτες οι οποίοι δεν είχαν συμπτώματα του ιού ή δεν ήρθαν σε επαφή με άλλα άτομα αυτό το διάστημα, δεν θα είναι αναγκασμένοι να κάνουν τη συγκεκριμένη εξέταση.