Όπως έγραψε το patrasevents.gr τα πληρώματα του πρώην ΑΣΟ θα πάνε τα πράγματα τους στο Καρναβαλικό Εργαστήρι, στο Πετρωτό όπου θα τα αφήσουν εκεί σε υπαίθριο χώρο που θα τους υποδειχθεί από τον δήμο.

Η εκκένωση των αποθηκών του ΑΣΟ ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι καρναβαλιστές αναγκάζονται και αποχωρούν από τον χώρο ύστερα από 17 χρόνια, έχοντας μετατρέψει όλο αυτό το διάστημα, μια χαώδη και άχρηστη αποθήκη, σε εργαστήρι και στέκι.

Οι αποθήκες του πρώην ΑΣΟ ήταν ο χώρος που τα καρναβαλικά πληρώματα δημιουργούσαν, που γνώριζαν ο ένας τον άλλον, που έρχονταν κοντά και που εντέλει έγιναν όλοι τους μια παρέα με ένα κοινό, την αγάπη τους για το καρναβάλι.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν ξεχνιούνται. Τα πράγματα τους μεταφέρθηκαν στο Πετρωτό, στον προαύλιο χώρο του καρναβαλικού εργαστηρίου για να σκεπαστούν με έναν μουσαμά. Είχαν βέβαια ειδοποιηθεί και γνώριζαν το όλο θέμα από τη στιγμή που η απόφαση είναι ειλημμένη.

Να φτιαχτεί ένας πολυχώρος – πολιτιστικό κέντρο που θα αναβαθμίσει την περιοχή. Το έργο είναι έτοιμο πλέον να ξεκινήσει, οι καρναβαλιστές έφυγαν από το σπίτι τους και θυσίασαν το στέκι τους. Μένει να δούμε το νέο σπίτι που θα πρέπει να τους βρει από κοινού ο δήμος και ο Καρναβαλικός Οργανισμός.

Δείτε φωτογραφίες την ώρα που οι καρναβαλιστές μαζεύουν τα πράγματα τους από το "σπίτι" τους :