Η Φωτεινή Αθερίδου και ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος Μαγκλάρας διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, καθώς πριν από λίγους μήνες υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι.

Η νεαρή μανούλα έχει αφιερωθεί πλήρως στο μωράκι της και παρά τις δυσκολίες των πρώτων μηνών απολαμβάνει τον ρόλο της μητρότητας.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Φωτεινή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία που είχε βγάλει με τον σύντροφό της και τον γιο τους μέσα στο μαιευτήριο, λίγη ώρα μετά τον τοκετό και αφότου αντίκρισαν από πολύ κοντά το μωράκι τους.

«Πριν 7 μήνες ήρθε κάτι, μέσα σε ένα γυάλινο πράγμα με ροδάκια “το παιδί σας μας είπαν”… κ δε πολύ καταλάβαμε… τι πάει να πει το παιδί μας; Το παιδί ποιανού; Εμείς δεν είμαστε μόνο παιδιά; Που κάποιος πρέπει να μας μαλώνει κ να μας λέει τι πρέπει κ τι δε πρέπει ; Πως θα του πούμε τι ; Και με ποιο δικαίωμα ; Πως θα αγαπήσω αυτό το ανθρωπάκι με τα πολλά μαλλιά ( για κάποιο λόγο) μέσα σε αυτό το γυάλινο πράγμα με ροδάκια αφού δε το ξέρω ! Τι πάει να πει το παιδί μας; Όλα αυτά πριν 7 μήνες…. Τώρα κοιτάζω αυτή τη φωτογραφία και λέω “αχ το παιδί μας…!”» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η ηθοποιός.