Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε νωρίτερα μαζική συγκέντρωση και πορεία εργαζομένων, φορέων και πολιτικών δυνάμεων στην Πάτρα. Η συγκέντρωση είχε καλεστεί στις 10:30 π.μ. στην πλατεία Όλγας, όπου τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τους συμμετέχοντες.

Πανελλαδικά οι Πρωτομαγιάτικες ταξικές συγκεντρώσεις ήταν ένα πολύ σημαντικό δείγμα οργής και ανυπακοής από λαό και νεολαία. Παράλληλα, ήταν ένα μήνυμα για Κυβέρνηση, ΕΕ και εργοδοσία ότι η εργατική Πρωτομαγιά δεν παίρνει παράταση. Οι εργαζόμενοι δε θα επιτρέψουμε να υποθηκευτούν τα δικαιώματά μας στην υγεία, την ασφάλιση, τα εργασιακά δικαιώματα (μισθοί, άδειες, ωράρια) και τις συνδικαλιστικές μας ελευθερίες.

Δεν περιμένουμε καμία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, οι οποίες βρίσκονται σε απόλυτη σύμπλευση με την Κυβέρνηση, τους βιομηχάνους και την εργοδοσία. Απάντηση στην κρίση μπορούν να δώσουν μόνο οι εργαζόμενοι μέσα από την ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος, με την οργάνωση πραγματικών αγώνων, απεργιών και μαχών με τους εργαζόμενους και τα αγωνιστικά σωματεία στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Οι κινητοποιήσεις τις φετινής εργατικής Πρωτομαγιάς, να αποτελέσουν εφαλτήριο όχι μόνο για την απόκρουση της επίθεσης, αλλά πολύ περισσότερο για την αντεπίθεση του λαϊκού και εργατικού κινήματος μπροστά στις επερχόμενες μάχες."