Το ιστορικό μυθιστόρημα που ενθουσίασε τους τηλεθεατές, το «Κόκκινο Ποτάμι» αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μετά την μερική άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η άρση μέτρων από την κυβέρνηση, ο ένας μετά τον άλλον, οι τηλεοπτικοί σταθμοί σχεδιάζουν τον τρόπο που θα επιστρέψουν στα γυρίσματα που είχαν «παγώσει» για λόγους προστασίας της μετάδοσης του ιού. Τι συμβαίνει όμως με το «Κόκκινο Ποτάμι» που ανέστειλε επίσης γυρίσματα πριν από ενάμιση μήνα;

Παράλληλα, την περασμένη Τρίτη, το J2US, πραγματοποίησε το πρώτο του γύρισμα μετά την διακοπή λόγω κορωνοϊού. Κάτω από ιδιαίτερα αυστηρές συνθήκες τήρησης υγιεινής και αποστάσεων, το σόου ετοιμάζεται να βγει και πάλι στον αέρα του OPEN, το βράδυ του Σαββάτου.

Πότε αναμένεται να δούμε ξανά νέα επεισόδια από το «Κόκκινο Ποτάμι»

Σε επικοινωνία του iefimerida με τους υπεύθυνους της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι», μάθαμε πως ο σκηνοθέτης τής δεν σκοπεύει να ορίσει όρντινο πριν τις 15 Μαΐου. Ο Μανούσος Μανουσάκης εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με πιθανότερη ημερομηνία στα τέλη του μήνα.

Όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης, η ομάδα πίσω από τη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» είναι πολυπληθής, αλλά και η φύση του σίριαλ προβάλει σημαντικές δυσκολίες για τα γυρίσματα. Αυτό το παρατηρήσαμε και οι ίδιοι, όταν επισκεφτήκαμε τον Μανούσο Μανουσάκη στα γυρίσματα της σειράς το περασμένο φθινόπωρο.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν, η σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» περιλαμβάνει σκηνές όπου οι ηθοποιοί πρέπει να βρεθούν κοντά ο ένας στον άλλο, αγγίζονται, φιλιούνται, τσακώνονται... Όλο αυτό, δημιουργεί μια δυσεπίλυτη εξίσωση με παραμέτρους την ανάγκη σωστής απόδοσης των πλάνων, αλλά και ευλαβικής τήρησης των μέτρων προστασίας.

Ο ίδιος ο Μανούσος Μανουσάκης μοιάζει αποφασισμένος να μην προχωρήσει σε έναρξη γυρισμάτων για το «Κόκκινο Ποτάμι» βεβιασμένα. Ο σκηνοθέτης επιθυμεί να δει πως θα εξελιχθεί η διαδικασία της επιστροφής στη μερική κανονικότητα και μετά να πάρει τις όποιες αποφάσεις του.