Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έφτιαξε το μαγιάτικο στεφάνι της και πόζαρε για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Στη συνέχεια την «ανέβασε» στο instagram γράφοντας: «Καλή Πρωτομαγιά σε όλο το κόσμο. Ο Πολιτισμός και οι Τέχνες του είναι η ανάσα της ζωής , και η ανάσα είναι η τέχνη της καρδιάς. Δεν πρέπει να σταματήσει να χτυπά.

Η “επόμενη μέρα” πρέπει να στηρίξει το τεράστιο ζωοφόρο ποτάμι της Τέχνης και του Πολιτισμού. Η επόμενη μέρα πρέπει να δώσει ελπίδα ,αισιοδοξία και λύσεις σε όλους τους εργαζόμενους , μουσικούς, τεχνικούς, καλλιτέχνες , ηθοποιούς, παραγωγούς θεαμάτων και όσων επαγγελμάτων συνδέονται μεταξύ τους….

Πρέπει το κράτος να στηρίξει όλους τους πολύτιμους συναδέλφους μας που ασχολούνται με τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Έχουμε “δυνατές φωνές” , είμαστε πολλοί και θα το διεκδικήσουμε, γιατί έχει πολύ μεγάλη αξία στη ζωή να διεκδικείς ,όχι μόνο για σένα αλλά και για το διπλανό σου!

Οι Τέχνες και ο Πολιτισμός δεν μπορούν να πεθάνουν, είναι γενναίοι συνοδοιπόροι του ανθρώπου! “Ερμηνεύω”σημαίνει μοιράζομαι συναισθήματα, “Ερμηνεύω” σημαίνει προσπαθώ – κατανοώ- συμπάσχω – προσπαθώ για ένα καλύτερο μέλλον.

Και όπως λέει ο μεγάλος μας ποιητής Γιάννης Ρίτσος “δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ’ τον κόσμο , εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο”».