Emojis που «απεικονίζουν» λεπτομέρειες της ζωής στη διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού σχεδίασε το νεοϋορκέζικο στούντιο ντιζάιν &Walsh, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται ένα απολυμαντικό σπρέι χεριών και υγειονομικοί ντυμένοι σούπερ ήρωες.

«Τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε καινούργιους τρόπους για να εκφραστούμε, μιας και η επικοινωνία είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακή» λέει η Jessica Walsh, η οποία έφυγε πέρυσι από το γραφείο Sagmeister & Walsh για να ανοίξει το δικό της στούντιο. «Επίσης, ζούμε το 2020 μοναδικούς και δύσκολους καιρούς που ζητούν μια νέα γλώσσα. Ελπίζουμε ότι αυτά τα emojis θα μπορέσουν να δώσουν λίγη χαρά και κωμική ανακούφιση στην καθημερινότητα του κόσμου... ή, να κάνουν λίγο πιο εύκολο να δείξετε, επικοινωνώντας, το πόσο χάλια αισθάνεστε!» προσθέτει.

Τα εκατοντάδες καινούργια emojis είναι διαθέσιμα σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των instagram, whatsapp, imessage και slack. Είναι ελεύθερα για downloading στον ιστότοπο του στούντιο (andwalsh.com). Επιπλέον το στούντιο ντιζάιν σχεδιάζει να φιλοξενήσει έναν διαγωνισμό memes, για να δει ποιος μπορεί να δημιουργήσει, χρησιμοποιώντας τα καινούργια emojis, τα πιο αστεία memes που έχουν να κάνουν με τη «ζωή, σήμερα».