Ένας Ισπανός παρουσιαστής ειδήσεων κατηγορείται πως απάτησε την σύντροφό του, γνωστή τηλεπερσόνα, όταν οι θεατές παρατήρησαν μια ημίγυμνη γυναίκα να τρέχει πίσω του ενώ παρουσίαζε ζωντανά ένα ρεπορτάζ.

Ο εγκλεισμός στο σπίτι λόγω κορωνοϊού, φέρνει στην επιφάνεια διάφορες αστείες ειδήσεις. Όπως για παράδειγμα, την περίπτωση του Αμερικανού δημοσιογράφου που μετέδωσε ρεπορτάζ από το σπίτι του, χωρίς να φορά παντελόνι ή τον πατέρα μιας δημοσιογράφου που μπήκε ξαφνικά στο πλάνο, ημίγυμνος, ντροπιάζοντας την κόρη του. Άλλες όμως φορές, η καραντίνα προκαλεί μπελάδες, όπως στην περίπτωση του Ισπανού παρουσιαστή ειδήσεων.

Ο 41χρονος Αλφόνσο Μέρλος, παρουσίαζε μια είδηση στο κανάλι στο YouTube Estado de Alarma, από το σπίτι του, εν μέσω του lockdown που ισχύει λόγω κορωνοϊού στην Ισπανία, που είναι μία από τις χειρότερο πληγείσες χώρες στην Ευρώπη με τον αριθμό των θυμάτων να ανέρχεται σε 24.275, όταν μια ημίγυμνη γυναίκα εμφανίστηκε στο φόντο, σύμφωνα με την The Sun.


Half-naked woman photobombs live broadcast of celebrity journalist in Spain

Οι παρατηρητικοί θεατές επεσήμαναν ότι η γυναίκα πίσω του, δεν ήταν η σύντροφός του Μάρτα Λόπεζ, πρώην αστέρι του ριάλιτι «Big Brother» - πυροδοτώντας μια καταιγίδα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ζήτησε συγνώμη ο παρουσιαστής ειδήσεων

Ο παρουσιαστής παρέμεινε σιωπηλός για μέρες παρά το γεγονός ότι συνεχίζοντας οι κατηγορίες εις βάρος του για απιστία, και τελικά αποφάσισε να ζητήσει συγνώμη από την σύντροφό του, κατά την διάρκεια εμφάνισής του στο τηλεοπτικό σόου «The Ana Rosa» την Δευτέρα. «Αν νομίζετε ότι η στάση μου δεν ήταν σωστή ή ότι υπάρχουν πράγματα που δεν έκανα καλά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να ζητήσω συγνώμη, αν και ο στόχος μου δεν ήταν να βλάψω κάποιο άλλο άτομο» είπε.


Ισχυρίστηκε πως είχε χωρίσει με την τηλεπερσόνα προτού συμβεί αυτό το σκηνικό στο σπίτι του, αλλά η Λόπεζ επέμεινε πως ήταν ακόμη μαζί εκείνη την χρονική περίοδο και αποκάλεσε μάλιστα το περιστατικό «δυσάρεστο» και «ντροπιαστικό».


Ποια είναι όμως η ημίγυμνη γυναίκα; Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ 20 Minutos, πρόκειται για την δημοσιογράφο Αλέξια Ρίβας. Η δημοσιογράφος είπε πως είναι ζευγάρι με τον παρουσιαστή ειδήσεων εδώ και μερικές εβδομάδες.