Η έπαυλη της δημοφιλούς ηθοποιού Dakota Johnson, που πρωταγωνίστησε στις 50 Αποχρώσεις του Γκρι είναι ένας γαλήνιος παράδεισος γεμάτος πράσινο, που συνδυάζει μεσαιωνικά με μοντέρνα και κομψά διακοσμητικά στοιχεία.

Το περιοδικό Architectural Digest της ζήτησε να μας ξεναγήσει στο σπίτι της στο Χόλιγουντ και βλέποντάς το ονειρευόμαστε να περνάμε την καραντίνα μας σε αυτό. «Είναι η άγκυρά μου. Θυμίζει δεντρόσπιτο πάνω σε ένα πλοίο», σχολιάζει η Johnson.

«Μου αρέσει το ξύλο, το φως, τα παράθυρα και το πράσινο οπότε απλά το ερωτεύτηκα» αναφέρει.

Η ίδια αποκάλυψε ότι το αγόρασε πριν από 5 χρόνια -είναι το πρώτο που αγόρασε στη ζωή της- και ήταν μόλις το δεύτερο σπίτι που κοίταξε όταν ξεκίνησε την αναζήτηση. Προηγουμένως ανήκε στον Ryan Murphy, δημιουργός σειρών όπως το American Horror Story, Glee και το Pose.

Στην ξενάγηση δεν παραλείπει να σχολιάσει διάφορες φωτογραφίες που κοσμούν τους τοίχους του γραφείου της. «Εδώ δουλεύω, διαβάζω σενάρια, κάνω meetings, αλλά συνήθως αποσπάται η προσοχή μου από όλα αυτά που βρίσκονται εδώ μέσα», προσθέτει.

Η Johnson δεν αφήνει την κάμερα να μπει στο υπνοδωμάτιό της.

Στη συνέχεια πηγαίνει στη κουζίνα που είναι βαμμένη σε σκούρο πράσινο χρώμα, αποπνέοντας μία αρχοντική διάθεση. Στην ηθοποιό αρέσει πολύ να μαγειρεύει. Αναφέρει επίσης, την εταιρεία με τσάι που διαχειρίζεται. «Έχω διάφορα σετ από φλιτζάνια και πιατάκια που δεν χρησιμοποιώ ποτέ γιατί είναι πανέμορφα και κουλ και δεν θέλω να τα πειράζω», δηλώνει.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:


Inside Dakota Johnson's Serene Hollywood Home | Open Door | Architectural Digest


Πηγή: Αrchitectural Digest