NEWS | 3: Διασκέδαση - 21: Μουσική

«Man Without a Soul» από τη Lucinda Williams (video)

Wed, 29 Apr 2020 07:15:00 +0300 07:15 Patras Events logo

Ένα επίκαιρο τραγούδι

Την επομένη της δημόσιας έκφρασης της ιδέας που είχε ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ για «ένεση απολυμαντικού» ως μέσον αντιμετώπισης του κορωνοϊού, η εμβληματική φιγούρα του roots-rock, Lucinda Williams κυκλοφόρησε το καινούργιο άλμπουμ της, με τίτλο «Good Souls Better Angels».

Στο άλμπουμ -θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι είναι το καλύτερό της μετά το ορόσημο του 1998, το «Car Wheels On a Gravel Road»- περιλαμβάνεται το τραγούδι «Man Without a Soul» και αυτός δεν είναι άλλος παρά ο σημερινός ένοικος του Λευκού Οίκου.

«All the money in the world/Will never fill that hole» τραγουδά. Και μετά, οι στίχοι στρέφονται στην τελική αποκαθήλωση του Ντόναλντ Τραμπ: «How do you think this story ends/It's not a matter of how/It's just a matter of when». H Lucinda Williams μοιάζει να τραγουδά για μια μοίρα πιο απειλητική και κακή -αλλά και πιο ικανοποιητική- από τα απλά αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, όπως σχολιάζει το Rolling Stone.


Man Without a Soul

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Πάτρα, Αχαΐα, Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο patrasevents.gr

Σχετικά άρθρα

ΑΡΧΗ

loader