Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του ανατριχιαστικού περιστατικού των δύο αδελφών που βίασαν την 65χρονη γειτόνισσα τους.

Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας μετά από ανθρωποκυνηγητό, όμως, τα όσα έζησε η άτυχη γυναίκα θα της μείνουν χαραγμένα για πάντα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεση τις 65χρονης γυναίκας είναι συγκλονιστική, καθώς περιγράφει βήμα βήμα τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των βιαστών της.

Η 65χρονη είπε στην κατάθεση της πως το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα προς ξημερώματα Δευτέρας, εισέβαλαν στο σπίτι της δυο άνδρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με «κάτι σαν κουκούλες»: «…ένας μ’ έπιασε από τα μαλλιά και ο άλλος άρχισε να με απειλεί πως θα με κάψει ζωντανή, εάν δεν τους δώσω χρήματα και χρυσαφικά».

Μάλιστα, η έντρομη γυναίκα είπε στην κατάθεση της πως ο δράστης που την απειλούσε, λέγοντας πως θα τις βάλει φωτιά και θα την κάψει ζωντανή, κρατούσε στα χέρια του ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό, ίσως οινόπνευμα ή ακόμα και βενζίνη και τελικά δεν δίστασε να βάλει φωτιά στις κουβέρτες, στο κρεβάτι της τρομαγμένης 65χρονης, για να της αποδείξει πως είναι σε θέση να κάνει την απειλή του πράξη.

«Τους έδωσα τα χρήματα που είχαν στο πορτοφόλι μου, περίπου 250 ευρώ και κάτι κοσμήματα που είχα σε μια θήκη, εκλιπαρώντας τους παράλληλα να μην μου κάνουν κακό», λέει η 65χρονη η όποια επεσήμανε στην κατάθεση της πως όταν άνοιξε το πορτοφόλι της για να δώσει τα χρήματα στους αδίστακτους κακοποιούς, είδαν την τραπεζική της κάρτα: «…ο συνεργός του πρώτου άνδρα είδε την κάρτα και αμέσως την έβγαλε από το πορτοφόλι μου και με χτύπησε για να του δώσω το Pin».

Ο ένας από τους δράστες, με την κάρτα στα χέρια και αφού γνώριζε το Pin έφυγε από το σπίτι προκειμένου να πάει σε κοντινό ΑΤΜ και να σηκώσει χρήματα από τον λογαριασμό τις 65χρονης.

Πώς ξεκίνησε ο εφιάλτης για την 65χρονη

Από εκεί και έπειτα ξεκινά ο εφιάλτης για την άτυχη γυναίκα, καθώς ο κακοποιός που έμεινε στο σπίτι της για να την προσέχει, ώστε να μην ειδοποιήσει την αστυνομία, άρχισε να την βιάζει κατ’ εξακολούθηση.

Το μαρτύριο της γυναίκας όμως δεν σταμάτησε εκεί. Όταν επέστρεψε ο συνεργός του δράστη και μάλιστα άπραγος, καθώς δεν υπήρχαν χρήματα στον λογαριασμό της γυναίκας, την βίασε και αυτός διαδοχικά και εκ νέου μαζί με τον συνεργό του.

Αφού ολοκλήρωσαν το αποτρόπαιο έργο τους, οι δράστες έφυγαν από το σπίτι, αφήνοντας τη γυναίκα δεμένη σε μια καρέκλα για να μην είναι σε θέση να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Τελικά η 65χρονη κατάφερε να λυθεί και να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές για τον εφιάλτη που έζησε και μάλιστα σε μια ημέρα, που θεωρείται η κορυφαία για την Ορθοδοξία και τον τόπο.

πηγή: ant1news.gr