Συνέντευξη στην εκπομπή "Happy Day" και την Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε ο Τάσος Τεργιάκης. Ο στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη μίλησε σχετικά με τις φήμες για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας, αποκαλύπτοντας πως ακόμη δεν έχει ενημέρωση για το τι θα γίνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Στην Ελένη όταν ήρθα την πρώτη φορά το 2010 θεώρησα ότι θα κάνω τον κύκλο μου μια-δύο χρονιές και θα ψάξω μετά για την επόμενη εκπομπή. Έδεσα πάρα πολύ ωραία με την Ελένη και νομίζω ότι βγήκαμε όλοι κερδισμένοι από αυτό. Και βάλαμε μία νότα ενημέρωσης που δεν υπήρχε μέχρι τότε και η εκπομπή έδειξε ότι έχει αντανακλαστικά», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης αφήνοντας να εννοηθεί πως όλα θα κριθούν από το τι θα αποφασίσει η Ελένη Μενεγάκη.

Για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, ο Τάσος Τεργιάκης τόνισε ότι «νομίζω είναι από τις κορυφαίες προσωπικότητες του χώρου της τηλεόρασης. Και έχω δουλέψει μετά από 20 χρόνια με πάρα πολλούς. Είναι πολύ σωστή και πολύ δίκαιη. Από εκεί και πέρα κάθε άνθρωπος που έρχεται σε επαφή μαζί της έχει και ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Εγώ ούτως ή άλλως δεν είμαι από τους ανθρώπους που εκτός από τη δουλειά θα πάω να ανοίξω μια κουβέντα για οτιδήποτε άλλο. Επίσης δεν είμαι από τους ανθρώπους που κουβαλάει τα προβλήματά του στη δουλειά. Ποτέ δεν έχω συζητήσει πώς περνάω με τη γυναίκα μου, τι έκανα το Σαββατοκύριακο ή πώς είμαι ψυχολογικά. Έρχομαι να κάνω τη δουλειά μου, όπως ακριβώς έχω συμφωνήσει, τα λέω με την Ελένη και εκεί τελειώνει η συνεργασία».

«Εγώ για τη δουλειά μου προσωπικά δεν αγχώνομαι. Θεωρώ πως αν τελειώσει η συμβατική μου υποχρέωση με το κανάλι στο τέλος Ιουνίου και δεν υπάρξει κάτι άλλο, θεωρώ ότι θα βρω την επόμενη μου δουλειά.Και έτσι θέλω να το κοιτάω. Δεν μπορώ να πω ότι τελειώνει ένας κύκλος ή αρχίζει. Καταρχάς, δεν έχω ενημέρωση ακόμη αν κλείνει αυτός ο κύκλος ή αρχίζει κάποιος άλλος. Εγώ μέχρι τέλος Ιουνίου θα είμαι εδώ και θα κάνω αυτό που κάνω από την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη του 2010», πρόσθεσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:


ΒΙΝΤΕΟ ΤΑΣΟΣ ΤΕΡΓΙΑΚΗΣ