Βουβός πόνος στην κηδεία του 18χρονου Νίκου Μοίραλη στον Ιερό Ναό των Αγίων Αγγέλων, στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφεία της Πάτρας.

Η τελευταία πράξη του δράματος, που ήθελε να φύγει από την ζωή ένα νεαρό παλικάρι στην άσφαλτο, όταν το ποδήλατο που οδηγούσε παρασύρθηκε από Ι.Χ., παίχτηκε το πρωί της Τρίτης στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο.

Εκεί συγγενείς και φίλοι του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας (λόγω των μέτρων για την πανδημία), αποχαιρέτισαν ένα αγόρι που με το θάνατό του πάγωσε την πόλη, κάνοντας πολλούς να δακρύσουν.

Ο Νίκος Μοίραλης, σύμφωνα με όσους τον γνώριζαν, ήταν ένα χαρισματικό παιδί, γεμάτο από καλοσύνη και ευγένεια που ήταν πάντοτε χαμογελαστό και λόγω του αθλητισμού που έκανε από μικρός είχε αναπτύξει μία πειθαρχία, αλλά και σπάνια ωριμότητα για την ηλικία του.

Ασχολούμενος με το πόλο αρχικά, στη συνέχεια τον κέρδισε το μπάσκετ, εκεί όπου έκανε φίλους, συμπαίκτες και αντιπάλους.

Παιδί αθλητικής οικογένειας, ο πατέρας του Μάκης Μοίραλης, είναι ένας από τους αυθεντικούς Απολλωνιστές, ενώ ο θείος του Κώστας Μοίραλης είναι επί χρόνια μέλος του Δ.Σ. του ΝΟΠ,  όπως και ο άλλος θείος του Ανδρέας, διεθνής διαιτητής πόλο.

Ο πατέρας του μάλιστα είναι ένας από τους στενούς φίλους και συνεργάτες του αντιδημάρχου Τάκη Πετρόπουλου. Το κακό έγινε στη συμβολή της Πατρών Κλάους με τη Γλαύκου.

Το αγόρι είχε δανειστεί το ποδήλατο από συγγενικό του πρόσωπο και επέστρεφε στο σπίτι του παππού του. Το χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι ήταν μοιραίο και παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί δεν κατόρθωσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο θάνατός του ήταν σχεδόν ακαριαίος.

Απαρηγόρητοι οι γονείς του Μάκης και Λευκοθέα, αλλά και τα τρία αδέλφια του, Όλγα, Κωνσταντίνος και Χριστόδουλος, που θα πρέπει να αντέξουν αυτό το χτύπημα της μοίρας. Καλό ταξίδι σε ένα παλικάρι που χάθηκε τόσο άδικα.