Νέο περιστατικό κακοποίησης σκύλου στην Πάτρα από ασυνείδητους.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει μια Πατρινή συμπολίτισσα, άγνωστοι έδεσαν την σκυλίτσα της με σκοινί και την έσυραν με ένα μηχανάκι.

Διαβάστε την ανάρτηση της καταγγέλλουσας που ζητάει να κοινοποιηθεί, έτσι ώστε να βρεθούν αυτοί που προχώρησαν σε μία τέτοια εγκληματική πράξη κατά ενός αθώου πλάσματος.

«Σήμερα, την ημέρα των 8ων γενεθλίων της, το αγγελούδι μου ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ! Έπειτα από κάμποσες ώρες καταφέρνω να συνέλθω κάπως, και γράφω ούσα αποφασισμένη να βρω αυτούς τους δύο που είδαν τη μικρή μου στο δρόμο λίγα μέτρα από το σπίτι, την έδεσαν με σκοινί και την ΕΣΥΡΑΝ Με Μηχανάκι επί των οδών ΣΟΥΝΙΟΥ και ΙΤΕΩΝ, προς άγνωστη σε εμάς κατεύθυνση.

Η μικρή μας δυστυχώς σήμερα βρήκε πόρτα ανοιχτή για μια στιγμή και βγήκε, χωρίς όμως να απομακρυνθεί από τη γειτονιά μας.

Λίγα μέτρα από το σπίτι, δύο αθλιοι με μηχανάκι την έπιασαν και την έσερναν βάσει μαρτυρίας φιλόζωου γείτονα μας που δε πρόλαβε να αντιδράσει καθώς είχαν ταχύτητα ανεπτυγμένη.

Έπειτα από 2μισι ώρες ψάξιμο, εντοπίσαμε την μικρή μου σε ένα αρκετά απομακρυσμένο στενό, με πόδια τραυματισμένα, βλέμμα τρομοκρατημένο, να τρέμει και να κοιτάζει σαν χαμένη. Το σκυλί μας ακόμα ΤΡΈΜΕΙ ΑΠΌ ΦΌΒΟ άθλιοι!!!

Θα παρακαλούσα, εάν κάποιος γνωρίζει κάτι, αν είδε το μηχανάκι αυτό και είδε ποιοι είναι , πινακίδα ή κάτι άλλο που θα μας βοηθούσε να τους εντοπίσουμε , να μου στείλει μήνυμα. Ήδη ψάχνουμε μην τυχόν έχει κάμερες κάποιο σπίτι ή μαγαζί της περιοχής.

ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΕΚΕΊ ΈΞΩ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΟΠΩΣ ΕΎΚΟΛΑ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΈΝΑ ΑΘΏΟ ΠΛΆΣΜΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΆΝΕΤΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΚΌ ΚΑΙ ΣΕ ΈΝΑΝ ΆΝΘΡΩΠΟ.

Σας παρακαλώ κοινοποιηστε, βοηθήστε μας να τους βρούμε !!!».

(Η φωτογραφία είναι της σκυλίτσας μέσα από την ανάρτηση της συμπολίτισσας).