Με αφορμή την επέτειο των 30 ετών από την ίδρυσή τους, αλλά και λόγω των ιδιαίτερων καταστάσεων αυτών των ημερών, οι Άγαμοι Θύται έρχονται κοντά μας και διαδικτυακά με το νέο τους κανάλι στο YouTube «Άγαμοι Θύται – AgamoiThitaiChannel» και με τα μάτια ενός από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες του σχήματος, της αγαπημένης μας γιαγιάς.

«Με τα μάτια της γιαγιάς», τη νέα σειρά από βίντεο του καναλιού, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σχολιάζει την επικαιρότητα με τον δικό του κωμικό και μοναδικό τρόπο και μας κρατάει συντροφιά τις ημέρες του κορωνοϊού.

Επιπλέον, μέσα από αυτό το κανάλι, επανέρχονται χαρακτήρες, στιγμιότυπα και καταστάσεις για να μας θυμίσουν αξέχαστες σκηνικές στιγμές των Αγάμων Θυτών, πάντα με χιούμορ δίχως αισχύνη, σε μια παράλληλη ιστορική αναδρομή των 30 αυτών ετών.

Μέχρι και σήμερα, τα 3 πρώτα επεισόδια παρουσίασαν τεράστια επιτυχία, αφού το κοινό τα αγκάλιασε, τα λάτρεψε, τα αναπαρήγαγε. Στο 1ο επεισόδιο η γιαγιά του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, πιστή και θρησκευόμενη αλλά πάντα ορθολογίστρια, μας έδωσε οδηγίες για το εφετινό Πάσχα και για μια εναλλακτική μορφή εκδήλωσης της θρησκευτικής λατρείας. Στο 2ο, με τίτλο «ILoveTsiodras», εξέφρασε τον θαυμασμό, την αγάπη και την εμπιστοσύνη της στο Σωτήρη Τσιόδρα, διακωμωδώντας τις δυσκολίες της γενιάς της με τα SMS, ενώ στο 3ο, με τίτλο «La Πάσχα de Papel», διακωμώδησε τον φανατισμό των ημερών με αφορμή τη γνωστή τηλεοπτική σειρά.

Στο νέο 4ο επεισόδιο, την τιμητική του έχει πλέον ο Ντόναλντ Τραμπ και οι περίφημες δηλώσεις του για την ανορθόδοξη χρήση της χλωρίνης και των αντισηπτικών. Δεν θα μπορούσε όμως να γλιτώσει από τη γιαγιά αυτή η ατίθαση και γλυκιά συμμορία των φιλενάδων της που, αν μη τι άλλο ευρηματικότατες, συνεχίζουν να παρανομούν αγνοώντας τα μέτρα, δίνοντας ραντεβού και αναζητώντας καμουφλάζ στα… νεκροταφεία. Ένα ραντεβού όμως ουδόλως μακάβριο, αφού, όπως και κάθε άλλη φορά, υπερισχύει το ξεκαρδιστικό γέλιο.

Δείτε το βίντεο:


Με τα μάτια της γιαγιάς - Επεισόδιο 4 - "Μην ακούς τον Τραμπ"