Στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την κινητή συναυλία που έδωσε στους δρόμους της Αθήνας. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια μίλησε με συγκινητικά λόγια για όλα όσα έζησε πάνω στην πλατφόρμα του φορτηγού, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αυτές οι εικόνες θα μείνουν χαραγμένες στην καρδιά της, όπως αναφέρει το zappit.

«Μέσα σε αυτές τις 44 ημέρες πέρασαν πολλά από το μυαλό μου για το τι μπορώ να κάνω για τον κόσμο, για τη κοινωνία, για να δώσω χαρά και αισιοδοξία. Είχα αυτή την ιδέα, ζήτησα από τον Δήμαρχο της Αθήνας αν μπορεί να την υλοποιήσει με τον πιο ασφαλή τρόπο για να είμαστε όλοι σίγουροι. Ναι, ήταν δική μου ιδέα, δική μου σκέψη και δική μου η… ευθύνη.

Ήμουν 3,5 ώρες πάνω στο φορτηγό, γυρίσαμε όλη την Αθήνα. Αισθάνθηκα ασύλληπτα συναισθήματα. Ότι και να σας πω ωχριά στην πραγματικότητα. Τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο, όπως έλεγε και ο Γιάννης Ρίτσος. Οι εικόνες αυτές θα μείνουν ανεξίτηλες στη ζωή μου, στην καρδιά μου, στο μυαλό μου, στην ψυχή μου.

Αυτό που ζήσαμε πάνω στην πλατφόρμα δεν περιγράφεται με λέξεις, είναι συγκλονιστικό. Κι εγώ έκλαιγα κάποιες στιγμές, σταματούσα να τραγουδώ, έκλαιγαν οι μουσικοί. Ήταν κάτι θεϊκό αυτό που συνέβαινε εκείνη τη στιγμή…», είπε μεταξύ άλλων η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.