Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις για την συναυλία που παραχώρησε το Σάββατο στους δρόμους της Αθήνας με… σκηνή ένα φορτηγό, η δημοφιλής τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων. Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την εκπομπή του, πήρε θέση για το θέμα, όπως αναφέρει το zappit.

Ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε τα εξής: “Εκεί που έχεις στείλει ένα 6 και κάνεις μια ωραία βόλτα να σου έρχεται ξαφνικά η Πρωτοψάλτη από το πουθενά επάνω σε νταλίκα είναι ένα σοκ. Πέρασε και από τον Κυριάκο κι εκεί χαμός, χαιρέτησε, υπέροχη εικόνα. Κι εκεί στήθηκε γλέντι που κάτι μας θύμισε βέβαια. Το GNTM είναι τόσο μπροστά.

Ήταν μια πάρα πολύ ωραία πρωτοβουλία όσο να πεις. Μπράβο! Μπράβο και στον δήμαρχο. Όλο αυτό που έγινε, αν κάτσουμε και σκεφτούμε ότι κάποιος σκέφτηκε τι μπορούμε να κάνουμε λίγο ώστε να ξελαμπικάρει ο άλλος να βγει στο μπαλκόνι του από το πουθενά και να ζήσει κάτι που δεν το έχουμε ξαναζήσει… Ήταν τόσο πολύ ωραίο! Ας μείνουμε σε αυτό, στο θετικό μήνυμα της υπόθεσης. Μπράβο, να πάρουν κι άλλοι σειρά.

Όλη αυτή η δράση ήταν εξαιρετική, να τα χειροκροτάμε αυτά, αξίζει ένα χειροκρότημα. Εγώ την χαίρομαι αυτή την προσπάθεια, την στηρίζω κιόλας παιδιά”.