Ο διάσημος σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενθουσίασε τους followers του ανεβάζοντας στα stories του στο Instagram μια φωτογραφία όπου τον βλέπουμε να χαμογελά με τη μητέρα του, την κυρία Μαρία. Με το MasterChef να έχει παγώσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο τηλεοπτικός μάγειρας είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, ενώ ασχολείται ενεργά και με τη μουσική, μέσα από την εκπομπή του στον ιντερνετικό, ραδιοφωνικό σταθμό Samano Radio, όπως αναφέρει το bovary.

Την Κυριακή, λοιπόν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε στα stories του μια πολύ τρυφερή σέλφι, όπου τον βλέπουμε με τη μητέρα του, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, στην οποία είχε αφιέρωμα στη Μαρινέλλα και τον Κώστα Χατζή. Μαμά και γιος έβγαλαν φωτογραφία όσο απολάμβαναν τα τραγούδια που επέλεγε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να παίξουν στην εκπομπή του.

Η κυρία Μαρία είχε εμφανιστεί και στον τελικό του περσινού MasterChef και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά του Κου Κου» στο Star είχε πει ότι με τον γιο της έχει πάρα πολύ καλή σχέση, λέγοντας «Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα, μόνο αγάπη». Μάλιστα, όταν ο Κουτσόπουλος ανέφερε αστειευόμενος κι ένα δυάρι στη Νέα Σμύρνη, εκείνη είπε «Αν με συγχύσει θα το δώσω στην εκκλησία!».