Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας της Ν.Δ., Ανδρέας Μαζαράκης, με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με πρωταγωνιστή τον Ηλία Γρηγόρη, αναφέρει τα εξής: 

"Αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κανείς με γραφόμενα, δηλώσεις, αναρτήσεις κάποιων "τύπων" του ΣΥΡΙΖΑ, που όχι απλώς κινούνται εκτός των ορίων, αλλά αποτελούν την επιτομή του πολιτικού ολισθήματος, της πολιτικής χυδαιότητας. Κι αυτό το κάνουν γιατί γνωρίζουν καλά, ότι κανείς δεν θα θα ασχοληθεί για πολύ μαζί τους, κανείς δεν θα τους υποβάλει μηνύσεις ή αγωγές.

Έτσι και μεις δεν θα ασχοληθούμε άλλο -πέραν αυτής της ανακοίνωσης - με αυτούς που δεν έχουν την λέξη ντροπή στο λεξιλόγιό τους, προσθέτουν την τοξικότητας τους στο δημόσιο διάλογο, προσπαθώντας να "ψυχιατρικοποιήσουν" την πολιτική αντιπαράθεση.

Οφείλουμε όμως να εκφράσουμε την ανησυχία μας για το γεγονός ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι πρωτόγνωρες στις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στο παλμαρέ των αναρτήσεων πολλών επώνυμων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ θα βρε κανείς δεκάδες ανάλογου ύφους αναρτήσεις. Ο ΠΟΛΑΚΙΣΜΟΣ τείνει να γίνει η κυρίαρχη ιδεολογία της Κουμουνδούρου.
Καλούμε όσες και όσους σ' αυτή την πόλη πιστεύουν σε ένα διαφορετικό αξιακό κώδικα να καταδικάσουν αυτές - και όχι μόνον αυτές - τις δηλώσεις, δημόσια, απερίφραστα και χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους".