Η Σταρ Ελλάς 2017 δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη καθώς όχι μόνο ετοιμάζεται να παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της, αλλά περιμένει και το πρώτο της παιδί! Ο λόγος για την Αιγιώτισσα Μαρία Ψήλου, η οποία αποκάλυψε στην εκπομπή Ευτυχείτε ότι διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη και περιμένει πώς και πώς την κόρη της. Μάλιστα, η Σταρ Ελλάς εξομολογήθηκε στη συνέντευξή της πως πέρασε και εκείνη κάποια από τα συμπτώματα του κορωνοϊού, ωστόσο τελικά το τεστ που έκανε βγήκε αρνητικό.

«Μια πάρα πολύ ευτυχισμένη περίοδος για μένα. Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία την κόρη μου. Πέρασα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα του κορωνοϊού. Είχα καταρροή, πυρετό, πονόλαιμο, δεν μπορούσα να αναπνεύσω καθόλου. Οπότε πήγα και έκανα το τεστ… Μετά από λίγες μέρες πήραμε τα αποτελέσματα και ήταν αρνητικό. Φυσικά φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί είμαι έγκυος και δεν θα μπορούσα να πάρω κάποια φαρμακευτική αγωγή…» περιέγραψε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο.

«Ο γάμος μας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Βέβαια είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που ο πολιτικός μας γάμος θα γίνει κάτω από αυτές τις συνθήκες. Δεν ξέρω αν θα μπορούν να έρθουν οι γονείς μου. Ο σύζυγός μου είναι 47 ετών. Έχουμε 24 χρόνια διαφορά» αποκάλυψε η Μαρία Ψηλού.

Δείτε το βίντεο:


Η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού μιλάει για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό - Ευτυχείτε! | OPEN TV