Σε μία συνέντευξη από το περασμένο καλοκαίρι που έρχεται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η Μέγκαν Μαρκλ μιλά για το ντοκιμαντέρ της Ντίσνεϊ σχετικά με τους ελέφαντες στο οποίο συμμετείχε ως αφηγήτρια, καμαρώνοντας ότι πλέον τους καταλαβαίνει.

Η συνέντευξη αυτή προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Good Morning America, είναι η πρώτη συνέντευξή της μετά το MEGXIT και σε αυτήν η Δούκισσα του Σάσεξ εκφράζει τη χαρά και την ευγνωμοσύνη της που συμμετείχε σε αυτό το πρότζεκτ το οποίο όπως λέει ελπίζει να διδάξει τους ανθρώπους πόσο ίδιοι είναι οι ελεφαντες με τους άνθρωπους και πόσο συνδεδεμένοι είναι μεταξύ τους. Με αυτό το ντοκιμαντέρ η Μέγκαν επιστρέφει στη σοουμπιζ.

“Είμαι πραγματικά πολύ ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να είμαι μέρος της ιστορίας αυτής με τους ελέφαντες. Ήμουν τυχερή στο παρελθόν και είχα άμεση επαφή με ελέφαντες στο φυσικό τους περιβάλλον. Όταν περνάς χρόνο μαζί τους, όπως και με άλλα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον, πραγματικά καταλαβαίνεις ότι έχουμε έναν ρόλο να παίξουμε στην επιβίωση και την ασφάλειά τους" τόνισε.

“Ελπίζω όταν οι άνθρωποι δουν αυτή την ταινία να καταλάβουν πόσο συνδεόμαστε όλοι και αν είχαμε καλύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε, πιστεύω θα φροντίζαμε ο ένας τον άλλον, αυτόν τον πλανήτη και τα ζώα με διαφορετικό τρόπο" πρόσθεσε.


Meghan Markle feels 'very lucky' after working on elephant doco