Τελικά, θα συνεχίσει ο Γιάννης Στάνκογλου στις Άγριες Μέλισσες και αν ναι για πόσο; Ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά κάποια πράγματα σχετικά με τη συμμετοχή στο επιτυχημένο σίριαλ του ANT1 και τον ρόλο του Κυπραίου.

“Δεν είναι κάτι προσωπικό. Με την Μελίνα Τσαμπάνη, από τις αρχές των γυρισμάτων συζητούσαμε το πού θα πάει αυτός ο χαρακτήρας, αν έχει κάποιο διαφορετικό μέλλον και είχαμε δώσει ένα dead line μέχρι το καλοκαίρι. Τώρα πήγαμε όλοι πίσω, δεν έχουμε κάνει γυρίσματα και δεν ξέρουμε πώς θα συνεχιστεί όλο αυτό το πράγμα.

Εγώ δεν θέλω καθόλου να σταματήσει, ποιος θέλει να φύγει από κάτι που είναι πολύ ωραίο κι επιτυχημένο; Απλώς είχα δρομολογήσει κι εγώ κάποια πράγματα από τον Σεπτέμβριο που μιλάγαμε για το ερχόμενο καλοκαίρι και τον χειμώνα και η συμφωνία μας ήταν ότι ο Κυπραίος θα είναι μέχρι το καλοκαίρι. Είναι στο χέρι της Μελίνας πού θα πάει ο κάθε χαρακτήρας”, εξήγησε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Τι θα συμβεί με την Ελένη και τον Κυπραίο στις Άγριες Μέλισσες; Ο ηθοποιός λέει: “Με την Ελένη, μέχρι το σημείο που έχουμε διαβάσει κάνουμε προσπάθεια να είμαστε μαζί”.