Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Κέντρων Προσχολικής Αγωγής πρόσφερε ένα έργο του εικαστικού Ένο Σκορδάνι στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας, το οποίο εδώ και λίγες ημέρες κοσμεί την είσοδό του.

Η «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων», σίγουρα είναι μία όμορφη εικόνα για όσους επισκέπτονται το νοσηλευτικό ίδρυμα, μικρούς και μεγάλους.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Αυτό το Πάσχα κληθήκαμε ν ’αντιμετωπίσουμε πολλά, καταστάσεις πρωτόγνωρες και δύσκολες όχι μόνο για τον κλάδο μας, αλλά και για όλον τον κόσμο. Αυτό που μας έμαθε η δουλειά μας και το έργο μας όμως, είναι να κοιτάμε το δάσος και όχι το δέντρο. Θεωρήσαμε λοιπόν ότι, έστω και συμβολικά, θα έπρεπε να σταθούμε δίπλα στους στρατιώτες της πρώτης γραμμής της υγείας αλλά και στους ασθενείς.

Για το λόγο αυτό ο Σύλλογός μας προσφέρει στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, σημείο αναφοράς παιδιατρικής περίθαλψης για όλη τη Δυτική Ελλάδα, ένα έργο του εικαστικού Ένο Σκορδάνι. Είναι ένα έργο που από σήμερα (15/4) στολίζει την είσοδο του νοσοκομείου, με την ευχή όλα να πάνε καλά».