Στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο “ENJOY” που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος απάντησε και για την επιτυχία που σημειώνουν οι Άγριες Μέλισσες.

Την περιμένατε αυτή την επιτυχία της σειράς;

Υπήρχε μια βάση: Ένα καταπληκτικό σενάριο, άριστοι σκηνοθέτες, υπέροχοι ηθοποιοί. Έκανα ένα κάστινγκ και με πήραν. Προφανώς με ήθελαν για το ρόλο ενός κακού. Του Κωνσταντή ή του Μελέτη. Μου έδωσαν του Μελέτη. Και πάλι Σεβαστό με έκαναν.

Η εξυπνάδα των σκηνοθετών έγκειται στο ότι πήραν θεατρικά πρόσωπα, που είχαν όλα την πορεία τους στο χώρο, αλλά είχαν κρατηθεί μακριά από την τηλεόραση. Ο Γάλλος, η Κίτσου, η Τρίγγου, ο Κακούρης άφθαρτοι. “Ψημένοι” στο σανίδι, αλλά όχι στην κάμερα. Το πείραμα πέτυχε.

Όταν συναντηθήκαμε όλοι, στις 4 Ιουλίου του 2019, και κάναμε την πρώτη ανάγνωση των ρόλων ήξερα μέσα μου ότι αυτή η σειρά θα σημείωνε επιτυχία. Ήταν σαν να άκουγα ηθοποιούς να παίζουν στο θέατρο. Αυτή η σειρά έχει επιλέξει για τους συγκεκριμένους ρόλους τους καλύτερους ηθοποιούς.

Ζούμε φέτος με τις Άγριες Μέλισσες και με το Κόκκινο Ποτάμι την άνθηση της καλής ελληνικής μυθοπλασίας. Στις Άγριες Μέλισσες, από το παιδί που θα φέρει νερό στα γυρίσματα μέχρι τους ηθοποιούς που φαίνονται, όλοι το κάνουν με μεράκι.