Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William μίλησαν με ζωντανή σύνδεση στο BBC και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν λεπτομέρειες για το πώς περνούν με τα παιδιά τους εν μέσω lockdown, ενώ εξέφρασαν και την αγωνία τους για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Αναγκαστικά, ανέλαβαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, την κατ' οίκον διδασκαλία των τριών παιδιών τους, ιδίως των δυο μεγάλων και ομολογούν μιλώντας στην εκπομπή του BBC μέσω βιντεοκλήσης, ότι αισθάνονται πολύ κακοί με τα παιδιά τους επειδή τις ημέρες της καραντίνας τα πιέζουν να διαβάσουν. "Μην το πείτε στα παιδιά, συνεχίσαμε κανονικά τα μαθήματα στη διάρκεια των διακοπών. Αισθάνομαι πολύ κακιά. Τα παιδιά έχουν τόση ενέργεια. Δεν ξέρω από πού. Ειλικρινά, όταν φθάνει το τέλος της ημέρες, γράφεις ολόκληρη λίστα με όλα όσα έχεις κάνει σε μία ημέρα" είπε η Kate και πρόσθεσε: «Είναι σπουδαίο που υπάρχουν και ωραίες συμβουλές στο διαδίκτυο και διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις με τα παιδιά, οπότε δεν είναι και τόσο καταπιεστικό».

Παραδέχτηκε πως έχουν σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια της καραντίνας με τον πρίγκιπα George και ότι είχαν επικοινωνία με άλλα μέλη της οικογένειας μέσω βιντεοκλήσεων ή τηλεφωνημάτων. Αστειεύτηκε για τον 2χρονο πρίγκιπα Louis που δεν μπορεί να κρατήσει σωστά το τηλέφωνο λέγοντας "βλέπει διαρκώς το κόκκινο κουμπί και θέλει συνέχεια να πατήσει το κόκκινο κουμπί". Μάλιστα υπαινίχθηκε ότι τον επόμενο μήνα θα κάνουν βιντεοκλήση στη Meghan και τον Harry στο Λος Άντζελες ώστε να ευχηθούν για τα γενέθλια του Archie. Όπως σημείωσε σε γενέθλια και άλλες τέτοιες περιστάσεις κάνουν βιντεοκλήσεις και γιορτάζουν όλοι μαζί την ξεχωριστή περίσταση.