Η βραβευμένη με Emmy σκηνοθέτις Ριντ Μοράνο, που ήταν πίσω από τα τρία πρώτα επεισόδια του "Handmaid's Tale", θα σκηνοθετήσει κατά πάσα πιθανότητα τη δραματική ταινία "Η Νονά" όπου θα πρωταγωνιστεί η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η ίδια η Λατίνα σουπερστάρ είχε δηλώσει το καλοκαίρι που ανακοινώθηκε ότι θα υποδυθεί τη διαβόητη Κολομβιανή έμπορο ναρκωτικών Γκρισέλντα Μπλάνκο, ότι πάντα τη γοήτευε η ιστορία της και είναι κατενθουσιασμένη που θα την υποδυθεί.

Μάλιστα, η STXfilms πέρα από τη Μοράνο που βραβεύτηκε και με Emmy και με Guild για τη σκηνοθεσίας της, είναι σε διαπραγματεύσεις και με τον βραβευμένο με Όσκαρ Ουίλιαμ Μόναχαν για να διασκευάσει το σενάριο.

Η Γκρισέλντα Μπλάνκο είναι γνωστή ως "Η Νονά". Μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια στην Κολομβία και έγινε μία από τις μεγαλύτερες εμπόρους ναρκωτικών στον κόσμο. Καταζητείτο για 2 εκατ. δολάρια και ήταν πρόσωπο-κλειδί στον πόλεμο των ναρκωτικών στο Μαϊάμι ενώ οι δολοφόνοι ονομάστηκαν Cocaine Cowboy. Το έγκλημα κορυφώθηκε στο Μαϊάμι εκείνη την εποχή της "βασιλείας" της Μπλάνκο. Δολοφονήθηκε στην Κολομβία το 2012.