Τρελό τρολάρισμα στην Αντζυ Σαμίου από τον Πέτρο Τατσόπουλο με αφορμή την ανάρτηση της τραγουδίστριας για τις λαϊκές αγορές.

Η Αντζυ Σαμίου, η οποία συχνά σχολιάζει την επικαιρότητα μέσω Twitter αναφέρθηκε στα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία της δημόσιας υγείας στις λαϊκές αγορές γράφοντας το εξής: «Τις λαϊκές αγορές τις είχαν βάλει από παλιά στο μάτι, επί Σαμαρά. Τώρα βρήκαν ευκαιρία να τις κλείσουν και δεν πρέπει να το επιτρέψουμε ποτέ!».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν άφησε αναπάντητη την ανάρτηση γράφοντας με καυστικό τρόπο ότι «στόχος τους ήταν η λαϊκή αγορά στην Καλλιδρομίου, απ’όπου τροφοδοτούνται τα Εξάρχεια»:

Το τρολάρισμα του Πέτρου Τατσόπουλου στην Αντζυ Σαμίου

«Άντζυ μου, η αλήθεια είναι πως δεν έβαλαν στο μάτι όλες τις λαϊκές αγορές. Μονάχα αυτήν της Καλλιδρομίου, από όπου τροφοδοτούνται οι αντιεξουσιαστές, χρόνια τώρα. Στην πορεία στράβωσε το σχέδιο. Πήραν σβάρνα και τις υπόλοιπες αγορές, τα άλλα έθνη, τον πλανήτη, παρά τρίχα και το ηλιακό σύστημα. Μονάχα τα Εξάρχεια δεν έπαθαν τίποτε· ο αρχικός τους στόχος. Χο χο χο. Τόσο γκαντέμηδες».