Σε ανακοίνωσή του το σωματείο των εργαζομένων του νοσοκομείου του Αγίου Ανδρέα «Ιπποκράτης» αναφέρει τα έξης:

«Σε συνέχεια της προχθεσινής μας συνάντησης και με αφορμή της προσλήψεις αυτής της περιόδου, εκτιμούμε ότι χρειάζονται κάλυψη οι παρακάτω τομείς και ειδικότητες:

Βοηθοί Θαλάμων, ένας κλάδος πολύ σημαντικός, που δυστυχώς τον τρέχουν από τμήμα σε τμήμα για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου μας, ανάγκες που σαφώς δεν μπορεί να καλύψει με τις υπάρχουσες δυνάμεις του.

Εργάτες μεταφορείς. Οι δύο επί της ουσίας εναπομείναντες συνάδελφοί μας που εργάζονται με οφειλόμενες πολλές ημέρες κανονικής άδειας, δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του Νοσοκομείου μας.

Κλιβανείς. Οι εναπομείναντες Συνάδελφοί μας δεν επαρκούν για την κανονική κάλυψη των βαρδιών και κατ΄ επέκταση των αναγκών της αποστείρωσης.

Ενίσχυση του τμήματος Ιματισμού, όπου οι εκεί Συναδέλφισσες, λόγω και των προβλημάτων υγείας δεν μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες μας.

Ενίσχυση των μαγειρείων  με πλύντες σκευών (Λαντζέρηδες).

Ενίσχυση του τμήματος καθαριότητας με επιπλέον 10 τουλάχιστον άτομα.

Βεβαίως, αν και η πάγια θέση μας είναι η κάλυψη όλων των οργανικών μας θέσεων μέσα από την πρόσληψη μόνιμου και μόνον μόνιμου προσωπικού, σας επισημαίνουμε ότι, πέραν των προαναφερόμενων, θα ήταν μια πάρα πολύ ευκαιρία, να ενισχυθεί μ΄ αυτές τις διαδικασίες  και η αποδεκατισμένη τεχνική μας υπηρεσία».