Ένας άνδρας 48 ετών θετικός στον κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση. Μέσα από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται περιγράφει στην Τασούλα Παπανικολάου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πώς άλλαξε η κλινική του εικόνα από τη μία στιγμή στην άλλη. 

Ο εφιάλτης του κορωνοϊού ξεκίνησε για τον Κώστα την περασμένη Τέταρτη, όταν επιστρέφοντας από τη δουλειά στο σπίτι του αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ είχε και δέκατα. Τα παυσίπονα δεν έφεραν βελτίωση και πήρε την απόφαση να πάει στο σημείο αναφοράς στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει, πήγε μόνος του στο νοσοκομείο του Ρίου όπου και τελικά διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό. «Αρχίζω και μπαίνω στα δύσκολα από σήμερα. Δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση», τονίζει.

«Από εκεί και πέρα, επειδή μελέτησα αρκετά και είδα και τα δικά μου συμπτώματα, βλέπω ότι αυτή η νόσος είναι αρκετά ύπουλη και έτσι συνέβη και σε μένα. Τη Δευτέρα θέλησα να πάω για αξιολόγηση πάλι στο νοσοκομείο στο Ρίο και ευτυχώς που ήρθα εδώ, γιατί έπεσε το οξυγόνο. Και ενώ αισθάνομαι υπέροχα, είμαι μία χαρά, δεν είχα τίποτα, το οξυγόνο έπεφτε. Είναι αυτό που κάνει η νόσος, είναι ότι δεν αισθάνεσαι ότι έχεις κάτι και πεθαίνεις… Σκας!», αποκαλύπτει ο Κώστας μέσα από το νοσοκομείο.

Δείτε το απόσπασμα από το 7:16 και μετά:


Star - Ειδήσεις 14.4.2020 - βράδυ