Πρώτη στη ζώνη προβολής της ήταν χθες η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», που φιλοξένησε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, η εκπομπή σημείωσε 15,8% στο σύνολο κοινού, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά 1,9 μονάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γυναίκες ήταν το κοινό που έδωσε τα υψηλότερα ποσοστά, τα οποία άγγιξαν ακόμα και το 30%.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε για τη ζωή και την πορεία της, σε μια συνέντευξη γεμάτη υπέροχα τραγούδια, κόντρα στη θλίψη της καραντίνας. "Στην καραντίνα έχω περάσει δύσκολα. Έχω ζοριστεί, είμαι και μόνη μου" είπε για τις ημέρες που περνάει στο σπίτι της λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορονοϊού. "Όταν ήμουν μικρή είχα μεγάλη αδυναμία στον πατέρα μου. Η μητέρα μου υπάρχει στη ζωή μου με πολλούς τρόπους" είπε για τους γονείς της, Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη. Μάλιστα τόνισε, ότι δεν έχει τραγουδήσει ποτέ με την μητέρα της. "Μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά είδη μουσικής" ανέφερε.

"Το θέατρο υπήρξε στη ζωή μου πάντα, όσες φορές μου εμφανίστηκε ως σπουδάστρια κυρίως, να έρχεται με τρομερή ορμή και να μου αφήνει πάρα πολύ δουλειά. Είναι μια συνθήκη που δεν θα ήθελα να με εγκαταλείψει. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις, έχω μια σχέση του φλερτ μαζί του, το αναζητώ και το αφήνω στην τύχη" περιέγραψε για την ηθοποιία.

"Θεωρητικά θα βρω τον τρόπο να γίνω μια καλή μητέρα" απάντησε σε σχέση με το αν θέλει να δημιουργήσει οικογένεια στο μέλλον.