Ειδική αναφορά στην Ελλάδα έκανε ο Μπιλ Γκέιτς σε live μετάδοση στο LinkedIn την περασμένη εβδομάδα, όπου απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τον κορωνοϊό, τις επιπτώσεις του ενώ έκανε προβλέψεις και για την οικονομία την επόμενη ημέρα.

Ο ιδρυτής της Microsoft αναφέρθηκε στην Ελλάδα, στην ενότητα όπου μιλούσε για τον τουρισμό. Όπως είπε χαρακτηριστικά: "η τουριστική βιομηχανία είναι αναμφίβολα μία από εκείνες που έχουν χτυπηθεί πιο έντονα από την πανδημία. Ωστόσο μπορούμε να διδαχθούμε από το "Greece From Home", μια υπέροχη πρωτοβουλία του ΕΟΤ σε συνεργασία με την Google".

"Αυτό το site δημιουργήθηκε στην αρχή του μάρκετινγκ περιεχομένου. Αξιοποιεί σημαντικό online περιεχόμενο για να χτίσει μια σχέση με πιθανούς πελάτες. Μέσα από βίντεο στο Youtube και άλλο περιεχόμενο, οι δημιουργοί της πλατφόρμας δίνουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να να περιηγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, να δουν περιοχές με φυσική ομορφιά, ακόμη και να κάνουν "πεζοπορίες" ή να επισκεφθούν κάποιο εστιατόριο, όλα εικονικά προφανώς», συμπλήρωσε σύμφωνα με το inc.com. «Αν γίνει σωστά, το περιεχόμενό σας μπορεί να φέρει έσοδα μέσω των διαφημίσεων και των πωλήσεων" πρόσθεσε.