Η δημοτική παράταση Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών με ανακοίνωσή της καλεί τον δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά να αποδεσμευτεί από την την «ισορροπία της ακινησίας» και επιδείξει την αναγκαία σοβαρότητα & υπευθυνότητα που χρειάζεται για να αντέξει η Κοινωνία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.   

"Μιας και επικαλεστήκατε τον λαό της Δυτικής Αχαΐας σας ενημερώνουμε -  γιατί ίσως ξεχνιέστε – ότι μας έστειλε στην αντιπολίτευση με έντεκα (11) Δημοτικούς Συμβούλους. Δώδεκα (12) εκλέξατε εσείς και μαζί με την «πολιτική σας πατερίτσα»  φτάσατε τους δεκατρείς (13) για να κυβερνήσετε. Στόχος της αντιπολίτευσης είναι ο έλεγχος της Δημοτικής  Αρχής,  καθώς και η υποβολή  προτάσεων  για την  επίλυση καθημερινών προβλημάτων που υπάρχουν στον Δήμο μας.

Σε αυτά τα πλαίσια εμείς κινούμαστε και αφήνουμε εσάς να βαφτίζετε το κρέας ψάρι στην περίπτωση των Νιφορεΐκων. Γιατί εσείς δεν γνωρίζετε τι συμβαίνει και απόδειξη είναι οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από αρκετούς συνδημότες σε διάφορα site  και  αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα. Όσο για το κάλεσμα που μας κάνετε να παραβρεθούμε στους συνοικισμούς  Ρομά, αυτό είναι υποχρέωσή σας όπως και κάθε Δημοτικής Αρχής. Όταν εμείς προβαίναμε σε αυτούς τους καθαρισμούς - συμβουλευτείτε τους γυρολόγους που περισυλλέξατε για να καταλάβετε την εξουσία -  εσείς κοιτούσατε την δουλειά σας και σκεφτόσασταν τι θα κάνετε όταν συνταξιοδοτηθείτε …..Και μιας και μας κουνάτε το δάχτυλο, γνωρίζετε που εναποθέτουν τα μπάζα και τις ακαθαρσίες από τους συνοικισμούς των Ρομά, στα Σαγαίικα,   οι συνεργάτες σας ?  Για φροντίστε να μάθετε….   

Επτά μήνες στο τιμόνι της Δυτικής Αχαΐας συνεχίζετε να παρουσιάζετε καμένη γη, γιατί αυτό αποτελεί το άλλοθι της ανικανότητας σας. Δεν είναι της στιγμής όμως να αντιπαρατεθούμε , παρόλο που επιλέγετε συνεχώς αυτή την τακτική. Προφανώς η υπερβολική κριτική και οι προεκλογικές υποσχέσεις σας έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο και επιλέγετε συνεχώς την πόλωση.

Προχωρήστε μπροστά, αφήστε το αυτοκρατορικό στυλ και ύφος και σταματάτε να κάνετε κύκλους γύρω από τον εαυτό σας. Η κοινωνία έχει ανάγκη από κινήσεις που ενώνουν αυτή την δύσκολη στιγμή και όχι από άγονες κ ανόητες  αντιπαραθέσεις  που δεν οδηγούν πουθενά. Έρχονται δύσκολες μέρες……

Μη διαιρείτε και διχάζετε την κοινωνία της Δυτικής Αχαΐας…. Συνδεθείτε &   Εμπνεύστε την για να αντέξει «ζητώντας της»  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  και όχι υπακοή" τονίζεται στην ανακοίνωση.