Στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η αντιπεριφερειάρχης Κ. Μακεδονίας και Χρυσή Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου. Η κ. Πατουλίδου εξέφρασε την αγωνία της για τον 21χρονο γιο της, που βρίσκεται στην Αμερική και ζει στο Erie της Pennsylvania, καθώς σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Gannon Science of Sports.

Σαν μια “χώρα που αγκομαχάει από τις συνέπειες του COVID-19” χαρακτήρισε της ΗΠΑ, μέσα σε όλα, η Βούλα Πατουλίδου.

“Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, που το παιδί της αυτήν τη στιγμή ζει σε μια άλλη χώρα. Ξέρω πως δεν είμαι η μόνη. Όποιος γονιός, όμως, πει πως έχει συνηθίσει λέει ψέματα. Και πριν ξεσπάσει ο κορονοϊός, η Ελληνίδα μάνα επαναστατούσε μέσα μου. Πού είναι, τι τρώει, πώς ζει, ποιους βλέπει με ποιους κάνει παρέα. Ο Γιώργος αυτήν τη στιγμή είναι σε μια χώρα που αγκομαχάει από τις συνέπειες του COVID-19 κι εγώ τρέμω. Δεν ντρέπομαι να το πω” σημείωσε χαρακτηριστικά η Βούλα Πατουλίδου.

“Δεν πα να ’ναι δύο μέτρα άντρας. Για μένα θα ’ναι πάντα το παιδάκι που άφησα από το χέρι στην Α’ Δημοτικού και το έβλεπα να κάνει δειλά βήματα για να μπει στην τάξη του” πρόσθεσε με ειλικρίνεια στο Secret καταλήγοντας πως “με παρηγορεί η ιδέα πως αυτήν τη στιγμή φορτώνεται με τόσο πολλές εμπειρίες που θα του χρησιμεύσουν στο μέλλον. Αυτήν τη στιγμή ωριμάζουμε όλοι βίαια. Μικροί, μεγάλοι. Έμπειροι και άπειροι. Τι κάνω εγώ ως μάνα; Αυτό που έκανε, κάνει και θα συνεχίσει να κάνει κάθε Ελληνίδα μάνα… Προσεύχομαι”.