Σε απευθείας σύνδεση μέσω skype εμφανίστηκε η Μαρία Τζομπανάκη στο “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου το απόγευμα του Σαββάτου. Η αγαπημένη ηθοποιός ζει στη Νέα Υόρκη και μίλησε για τα νέα δεδομένα που φέρει στην καθημερινότητα η πανδημία του κορονοϊού, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Τζομπανάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως “θέλω να τονίσω κάτι… Επειδή χρησιμοποιήσαμε κατά κόρον τις λέξεις, κόλαση και τρόμος. Αυτά τα συναισθήματα ήταν στο πρώτο σοκ, δηλαδή όταν ξαφνικά συνειδητοποίησαν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής εδώ ότι Covid 19 είναι έξω από την πόρτα μας! Έτρεξαν στα σούπερ μάρκετ και άδειασαν τα ράφια. Κάτι που δεν φανταζόμουν ότι θα γίνει ποτέ στη Νέα Υόρκη ή στις ΗΠΑ”.

“Αυτό που έχω βιώσει εγώ είναι έκπληξη. Μεγάλη έκπληξη. Δεν το περίμενα μια χώρα τόσο ισχυρή θα ήταν ανέτοιμη να αντιμετωπίσει έναν τόσο μεγάλο κίνδυνο” συμπλήρωσε, επίσης, η ηθοποιός και μητέρα του, επίσης, ηθοποιού, Ορφέα Αυγουστίδη. “Είμαι πολύ περήφανη για την Ελλάδα μας που μια τόσο μικρή χώρα κατάφερε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της ανθρωπότητας”.