Στους δρόμους του Los Angeles φιλοξενείται τις τελευταίες ημέρες ο πρίγκιπας Harry, σε ένα street art πορτρέτο, προκειμένου ο κόσμος να εμπνευστεί από τον Δούκα και να τηρήσει τους κανόνες υγιεινής με ευλάβεια εν μέσω της εξάπλωσης της πανδημίας.

Στο ιδιαίτερο graffiti, βλέπουμε τον πρίγκιπα Harry να φοράει ένα μπλε φούτερ με κουκούλα, στο οποίο αναγράφονται τα παρακάτω: «Μείνετε ψύχραιμοι και πλένετε τα χέρια σας».

Το ιδιαίτερο πορτρέτο φιλοξενείται στους άδειους δρόμους του Los Angeles έπειτα από το lockdown που εφαρμόζεται στα περισσότερα σημεία του πλανήτη. Ο street artist, Teachr1 το δημιούργησε πριν περίπου μία εβδομάδα, γράφοντας στο Instagram, "Είναι εκπληκτικό να ζει ένα τόσο cool ζευγάρι στο LA τώρα, φαίνεται ότι έχουν προσαρμοστεί ομαλά. Τον πρίγκιπα Harry συνοδεύουν δύο σκυλιά, ζωγραφισμένα σε μπλε και πορτοκαλί χρώμα, συμβολίζοντας την προστασία".

To «Keep Calm and Wash Hands» λειτουργεί ως μια νέα εκδοχή του «Keep Calm and Carry On», του βρετανικού ρητού που είχε δημιουργηθεί για να ανυψώσει το ηθικό κατά την προετοιμασία του B' Παγκοσμίου Πολέμου.