Η δημοτική παράταξη "Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών" καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή ότι δημιουργεί νέα χωματερή στα Νιφορέικα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: "Υπέστειλε τελικά τη σημαία της η δημοτική αρχή του κ. Μυλωνά για το καθαρό περιβάλλον, τη φροντίδα και την προσοχή της δημόσιας υγείας

Τρανό παράδειγμα, η χωματερή που δημιούργησε στα Νιφορέικα, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τα σπίτια των κατοίκων του χωριού. Την παράνομη χωματερή, στην οποία επιχειρούν φορτηγά του δήμου (φωτογραφίες), εντόπισαν τα στελέχη της παράταξης Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών, δίπλα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην είσοδο του χωριού, δίπλα από τον Υδατόπυργο!

Κι ενώ η δημοτική αρχή, ξεκίνησε με … όραμα να καθαρίσει όλες τις παράνομες χωματερές, για τις οποίες κατηγορούσε την απερχόμενη διοίκηση, φαίνεται ότι η ίδια δημιουργεί νέες! Δείχνοντας έτσι το καλό παράδειγμα για το οποίο είχαν δεσμευτεί προεκλογικά.

Αυτό είναι λοιπόν, το …όραμα των νέων χωματερών στα χωριά μας!

Νίκος Οικονομόπουλος: Είναι ιδιαιτέρως λυπηρές αυτές οι εικόνες
Ο πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Νικός Οικονομόπουλος, σε δήλωση του αναφέρει μεταξύ άλλων «… είναι ιδιαιτέρως λυπηρές αυτές οι εικόνες, να βλέπουμε αυτοκίνητα του δήμου μας να δημιουργούν παράνομες χωματερές δίπλα στα χωριά μας». Και συνεχίζει «άραγε αυτό είναι το όραμα τους για τον τόπο μας;»"